juli 2021 – S.V. Voab

26, 27 & 28 juli 2021 – S.V. Voab

Wie zijn wij?

Nadat de KNVB jaren terug al voetbaldagen organiseerde in verschillende regio’s (maar hier helaas mee gestopt is) willen wij nu in de regio Den Bosch op de velden van RKVV Wilhelmina te Den Bosch voetbaldagen gaan organiseren voor de regio, hier komen eventueel meer regio’s bij.

In de video onderaan deze pagina is te zien hoe de voetbaldagen in Goirle bij VOAB eruit zien. Zoiets kunt u verwachten bij RKVV Wilhelmina in augustus 2020, veel sport/spel/plezier.

Wie zijn wij?

Nadat de KNVB jaren terug al voetbaldagen organiseerde in verschillende regio’s (maar hier helaas mee gestopt is) willen wij nu in de regio Den Bosch op de velden van RKVV Wilhelmina te Den Bosch voetbaldagen gaan organiseren voor de regio, hier komen eventueel meer regio’s bij.

In de video onderaan deze pagina is te zien hoe de voetbaldagen in Goirle bij VOAB eruit zien. Zoiets kunt u verwachten bij RKVV Wilhelmina in augustus 2020, veel sport/spel/plezier.

Even voorstellen..

William van Overbeek

Mijn naam is William van Overbeek en ben woonachtig in Uden met mijn vriendin en twee zoontjes. Mijn voetbalcarrière ben ik gestart bij RKVV Wilhelmina waarna ik een overstap heb gemaakt naar FC Engelen, Rossum, KFC Nijlen (België), RKC en FC Den Bosch.

Vanaf 1996 ben ik gestart als (jeugd)trainer. Ik heb bij de KNVB de cursussen JVT, UEFA-C, B en A met succes afgerond. Voetbaltrainer ben ik geweest van o.a. RKVV Wilhelmina, FC Engelen, HVCH, BMC, VOAB, RKVV Emplina en FC Den Bosch. Op dit moment ben ik hoofdtrainer bij RKVV Emplina en jeugdtrainer van FC Den Bosch JO 19-1.
Bij de KNVB heb ik de docenten opleiding gevolgd en heb ik cursussen aan jeugdtrainers gegeven voor de KNVB.

Mathieu van der Steen

Mijn naam is Mathieu van der Steen. Ben 37 jaar oud en woonachtig in Rosmalen. Ik woon samen met mijn vriendin Janneke en samen hebben wij 3 kinderen Sem van 5 en Mats van 4 en Kiki van 1 jaar. Opgegroeid ben ik in Vught waar ik ook zelf heb gevoetbald waar ik bij zwaluw vfc alle jeugd selectieteams heb doorlopen en mijn eerste stappen heb gemaakt in het senioren voetbal.

Ik ben in het dagelijks leven erg druk met vooral voetballen. Zo ben ik naast Hoofdtrainer bij Vcb nog betrokken bij 2 andere verenigen, zo ben ik hjo bij vv Desk en ben ik trainer o19 van Fc den Bosch. In het verleden heb ik diverse functies bekleed bij verschillende verenigingen. Van hoofdtrainer bij vv Riel en o19 trainer bij sc t zand en voab tot pupillen trainer bij zwaluw vfc.
Daarnaast ben ik ook aktief geweest als regio coach bij de Knvb waar mijn rol was clubs te ondersteunen in voetbaltechnisch zaken zoals het opzetten van beleid en het ondersteunen van trainers en leiders en de jpn teams te begeleiden.
Ik heb bij de KNVB verschillende opleidingen gevolgd van Jvt, en de Uefa C,B en HO B daarnaast heb ik de opleiding van video analist gevolgd

Roel van Gorp

Ik ben Roel van Gorp en naast teammanager bij een jeugdselectieteam van VOAB organiseer ik graag ook evenementen. Naast de functies die ik daar bekleed heb ik al jarenlange ervaring met het organiseren van voetbaldagen, dit jaar voor het 6de jaar de voetbaldagen bij VOAB met 120 deelnemers.

Ik vind het super leuk om kinderen geweldige dagen vol spel, sport en plezier te geven. Dit samen met de twee organisatoren met voetbalkwaliteiten ben ik meer de persoon met organisatorische kwaliteiten.